De CV ketel huren of leasen:

 

Is uw CV ketel of warmwatertoestel aan vernieuwing toe? Zo’n grote uitgave komt zelden op een goed moment. Daarom bieden wij van MAK Installatiebedrijf in samenwerking met GasRent u de mogelijkheid om uw nieuwe CV-, combiketel of warmwatertoestel te huren of te leasen.

gasrent-logo

Uw CV ketel leasen biedt de volgende voordelen:

- kostenspreiding: u heeft géén grote uitgave ineens
- contractduur 3 of 5 jaar
- fiscale rente-aftrek mogelijk
- installatiekosten kunt u desgewenst meefinancieren
- ook mogelijk inclusief service pakket
- tussentijdse beëindiging van het contract is altijd mogelijk, zonder boete
- na 3 of 5 jaar bent u eigenaar, zonder overnamekosten

 

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

U wilt wel het comfort van een nieuwe cv ketel, maar geen gedoe met onderhoud en onderdelen vervangen. Of u wilt of kunt geen grote uitgave ineens doen? Dan is een cv ketel huren dé ideale oplossing. U huurt een cv ketel die bij uw woonwensen en uw huis past, voor een vaste huurprijs. De hele levensduur van de ketel betaalt u maandelijks hetzelfde bedrag. De installatiekosten en onderhoud met onderdelen worden meegenomen in de huurprijs, zonder indexering. De vaste huurprijs betekent bij ons dus ook echt vast.

 


 

De SpiroTrap:

 

MAK Installatiebedrijf levert de SpiroTrap, een uiterst effectieve vuilafscheider die op zeer krachtige wijze zowel magnetische als niet-magnetische vuildeeltjes uit het installatiewater verwijdert.

 

Hedendaagse energiezuinige verwarmings- en koelinstallaties leveren maximaal rendement wanneer het installatiewater geen vuil bevat. In onbehandelde installaties kan vuil zich ophopen op verschillende plaatsen in de installatie. Onderzoek en praktijk tonen aan dat met name magnetiet leidt tot afnemend rendement en daardoor hogere energiekosten. Snelle en efficiënte vuilverwijdering is daarom van groot belang.

Spirotech_SpiroTrap_MAK

 

Energiebesparing tot maar liefst 7,4%:

 

Kiwa GASTEC heeft objectief aangetoond dat de SpiroTramp MB3, die magnetiet optimaal verwijdert, een energiebesparing tot maar liefst 7,4% kan opleveren. De SpiroTrap MB3 kan zonder knoeien snel en eenvoudig worden gereinigd. Verwijder eenvoudigweg de schone externe magneet, op de spuikraan en het verzamelde vuil in de SpiroTrap loopt zon in een opvangbak.

 

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

 

Maximaal rendement, bescherming van componenten:

 

De unieke magneetveldversterkende technologie garandeert een ongeëvenaard snelle en optimale vuilafscheiding. Zelf de kleinste magnetietdeeltjes worden verwijderd. Het rendement van de installatie wordt geoptimaliseerd en kostbare installatiecomponenten worden beschermd. Dankzij het ingenieuze ontwerp wordt verzameld vuil snel en eenvoudig verwijderd. De robuuste messing SpiroTrap MB3 is voorzien van een draaibaar aansluitstuk, zodat dit product snel en eenvoudig in zowel horizontale als verticale en zelfs diagonale leidingverlopen kan worden geplaatst.